Csapatépítés

Azt hogy mely cégnek, vagy cégen belüli részlegnek mit jelent a csapatépítés azt volt szerencsénk több multinál megtapasztalni. Hasonló programok közül tudunk ajánlani egy párat mi is.

1.) Az egyiknél a lényeg, hogy mielőbb merev részegre idd magad és minél őszintébb legyél, hogy a taktikusan a felétől már csak ásványvizet szürcsölő közép vagy felsővezetők kiszedjenek belőled mindent a kollégákról. Erre ajánljuk a disznóvágás projekt valamelyik általad választott módját. Vagy akár egy állatsimogatással egybe ötvözött bográcsozást, itt persze csapatépítő díjat számolunk fel és nem az ingyen állatsimogatást a család örömére verziót vesszük alapul.

2.) A másiknál valamiféle trainert a csapatba erőszakolva különböző feladatokat hajtatnánk végre 3-5 fős csoportokkal, tudod a jó kis keresztneves névkitűzős már régi ismerősnek gondoljuk magunkat fajtát. Ebben a módozatban lehet nálunk akadály pályán való versengéstől kezdve, a főzőversenyen keresztül a ki száll szembe a három tanyát őrző libával, vagy ki üli meg a bakkecskét versenyig á bármi választani.

Persze mindegyikhez megfelelő védőfelszerelést biztosítunk. (Például kiselejtezett rendőrségi oszlató Overált) A végrehajtott feladatok után, természetesen itt is ki értékeljük a részvételi aktivitást, ki volt a csapat húzóembere, vagy épp milyen egy feladatot véghezvinni úgy hogy van egy negatív fogadatlan prókátor.

 

Ajánlat kérése