Disznóvágás

Nálunk a disznóvágás nincs túlmisztifikálva, két féle vágásból választhatsz.

1.) Az egyik ahol nem kábítják a disznót, szúrja böllér, ha akarod, fogod, húzod, vonod a farkát, vagy kapaszkodsz a fülébe miközben visít a szerencsétlen, felborítjátok, megrázza magát és feláll, majd újra előröl és végre földre viszitek, megböki a böllér végre aztán amikor már azt hiszed, kimúlt a szerencsétlen malaca még fölugorhat és futhat egy kört. Persze ez a szerencsétlenebb verzió, a szerencsésebb verzióban már a pálinkát iszod és nézed ahogy a személyzet feketére pörzsöli ,lapáttal kaparja… vérét már sütkérezi, és már reggelizel is vagy egy kis vért vagy a mindjárt elkészült malacfülét.

2.) Van a másik ahol kábítják a szerencsétlent, aztán végig nézed, hogy egy ember oldalra dönti és megböki. Nah persze, hogy elég bátor legyél mindezt végignézni kapsz pálinkát is. Már ébredéskor 05:00, meg amikor kijöttél a szobádból 05:15, meg mielőtt bemész a disznó akolba 05:25, meg még mielőtt megfogod a farkát 05:30 nah meg miután leszúrták is. Ezután egy fénykép készül rólad mintha Te követted volna el a bátor tettet, aztán ha még mindig a lábadon állsz, akkor kapsz megint egy pálinkát amikor a vért sütik és egészen addig míg azt nem mondod nem kérek mát a pááállliiinnkkááábbóóól.

Mindkét program hasonlóan folytatódik, ki józanul ki részegen, de segít a darabolásban amennyire kedve tartja, a kolbász és hurka készítésben amennyire van hozzá kedve és ereje. Közben disznótoros ebéd majd mire minden elkészül kóstoló csomagolás és disznótoros vacsora.

Aztán mehet mindenki haza, ehhez szükség esetén sofőr szolgálatot is biztosítunk.Ajánlat kérése