Állatsimogatás

Ingyen állatsimogató: Ha simogatáshoz hozol magaddal, olyan emberi fogyasztásra már nem alkalmas, de az állatoknak megfelelő csemegét, amivel kedveskedhetsz nekik,PL: sokad osztályú almát, dinnyehéjat, káposztát stb.. azért a kisállatok és mi is és mi is nagyon hálásak leszünk. Állatsimogatásból is két félét választhatsz.

1.) Az egyik ahol a hagyományosan, kerítésen keresztül megpróbálod odacsalogatni és próbálod megetetni a kiskecskét, pónit, szamarat vagy lovat vagy más kisállatot.

2.) A másik, amikor már bátrabb vagy, szólsz egy gondozónak, hogy nyissa ki az udvar azon részét számodra, amelyikbe a kiválasztott állatok vannak, bemész közéjük és megpróbálod finom falatokkal elcsábítani Őket, persze Anyu vagy Apu is elkísérhet, ha úgy előbb sikerül elegendő bátorságot gyűjteni.

Amennyiben a családoddal érkezel és találtok még szabad bográcsozó helyet, úgy ingyen és bérmentve tüzet rakhatsz a környékben talált száraz ágakból, megfőzheted, megsütheted rajta amit hoztál, ezért mi nem kérünk semmit cserébe, csak hogy ne szemetelj hagyj rendet és tisztaságot magad után.

 

Ajánlat kérése